Nytt projekt

Vi har nu en tid haft ett nytt projekt på gång, hade inte tillräckligt att göra (Ha!) så vi har bestämt oss för att försöka en ny grej ett tag, gillar vi det och om vi orkar hålla igång så kommer det fortsätta.

Vi har startat en Vlog

En videoblogg, som vi kommer att lägga ut på våran kanal på youtube. Vi har faktiskt gjort fyra avsnitt redan som ligger och väntar på er. Det kändes bra att göra några avsnitt och se om det faktiskt var något som kändes roligt, och det gör det, så därför har vi nu gått ut med det på våra sociala medier och hoppas på att även andra tycker att det är en kul grej. Vi gör den på engelska så att fler ska förstå vad vi säger och jag hoppas på att vår haltande engelska kommer att förbättras med tiden. Min kära engelskalärare från gymnasiet kommer nog vrida sig men jag hoppas som sagt vi lär oss med tiden.

 

Välkomna in till Talasbuan!

Talasbuan Vlog. En vlog om livet off grid i Jämtland

*****

Mathias fick även äran att vara med i det senaste numret av Urstig som är en webb baserad tidning, kolla in bildreportaget här, Urstig.