Presentation

hemma Jag tänkte att jag skulle presentera oss lite. Jag och Tova träffades på Bäckedals folkhögskola där vi båda gick mnt 2011. Under utbildningen byggde vi en jurta tillsammans med en vän och flyttade ut mitt i vintern. Tova är från trakten så efter skolan stannade jag här och den våren började vi renovera upp en fäbostuga som vi sedan bosatte oss i. Augusti 2012 flyttade vi in och här har vi bott sedan dess. Det tog ett tag innan vi bestämde att det var här vi skulle bygga vårat hem, men nu är vi på gång med våra planer.

 

 

 

Mysak är en åtta år gammal Karelsk björnhund/Finsk lapphund. Möjligen någon annan ras inblandat också. Jag har haft hand om honom sedan han var ett år gammal.

Mysakpåstranden

 

Mysak

 

Vilda kom till oss när vi flyttade in i den nyrenoverade stugan, mysigare katt får man leta efter. Frasse kom till oss senare från Tovas släktingar i dalarna. Han är lite mera reserverad men vill nog ha uppmärksamhet, han har börjat hoppa upp i famnen frivilligt nu. Båda två fångar möss nästan varje dag. De kommer in i lagården, där de har sin mat, via skitluckan(vi har inga kor där ännu). Sen kan de komma in via kattluckan till värmen.

litenVilda

 

vilda

Frasseliten

Frasse-1842

frassesattack

Malva, som är en Siberian Husky, är yngst i familjen och föddes i mars 2014 i Offerdal. Hon flyttade in hos oss 8 veckor senare och det var som om hon alltid varit hos oss.

malvalillen

Malvastor