Bararber

Igår for vi iväg med hönsen till Emelie, när vi väl fått tag på dem vill säga.. Ingen av dem var överförtjust av att bli stoppade i en låda precis när de hade stigit upp för dagen. Väl framme hos Emelie blev vi mottagna av en hel välkomstkommitté och hönsen blev insläppta i sitt nya hem. De verkade inte alltför upprörda över bo-bytet och inspekterade noga snickeriet och inredningen. Vi visade lite hur vi hanterar dem, lyfta och fixa innan vi lämnade hönshuset för att låta dem vänja sig ifred. Hela gänget gick in för att hälsa på lilla kattungen, kanske heter hon Esther, som kom i nästan samma veva som hönsen. Vi fick veta sen att hönorna redan lagt tre ägg, så de har ju i alla fall förstått vart redena är. Doris

Idag har det varit blåsigt med lite sol, ganska kallt i luften. Jag har hunnit plantera rabarber som jag tagit från mammas planta och även en pepparrot vi fick från Åland för några år sedan. Vi satte den då hos mamma och pappa eftersom vi inte visste vart vi skulle ha den. Det kommer att bli en fin trädgård där vi växthuset. Om inte våra djur bestämmer sig för att det är kul att gräva upp det som vi gräver ner vill säga.

Rabarber

Imorgon blir det tillbaka till jobbet för både mig och Mathias till sitt och jag till köket, har inte varit där sen förra sommaren så det blir ju spännande.

Rabarber

dumman-9173