Dagens vedermödor

traktorin-3099  

Nu är hela timmerstommen under presenningar och plåtar. Vi börjar bli lite trötta nu och hade behövt några lata återhämtningsdagar, men det får vänta, för nästa vecka ska vi hämta hönorna och tupparna så hönshuset måste bli klart nu. Blir roligt och se vad de tycker om deras nya hus och gård. Det har blåst sjujäkla mycket idag, man blir så trött och urblåst i huvvet efter en hel dag med det.

Grunden till stommen som vi flyttat är på gång. Den ska väl egentligen vara klar innan en börjar flytta, men så blev det inte för oss, fast det är inte långt kvar innan vi kan börja pussla ihop huset. Det behövs ju som sagt göras lite nya stockar, men det får vi väl ta vartefter det kommer.

Mathias sitter bänkad framför hockey VM, Finlands matchen, hemma hos mina föräldrar och jag sitter bredvid och påtar på med datorn. Kan vi åka hem och sova nu?

/Tova o Mathias