Ledsen

Jag blir så himla ledsen, idag har två till av hönorna försvunnit, det betyder att fyra hönor har blivit tagna av höken. Jag blir så frustrerad och var tvungen att sätta mig och gråta när jag upptäckte det. Jag vet inte om båda två har blivit tagna idag eller om en av dem blev skrämd och sprang till skogs. Alltså tre vuxna hönor och en unghöna. En av dem var Agda, mamma till vår yngsta kyckling, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill inte släppa ut dem mer, men samtidigt så vill jag ju såklart att de ska få gå ute fritt och äta gräs och insekter, vad är det för liv att jämt sitta i en bur.

Jag får väl helt enkelt hålla dem inne i några dagar och se, men det tar emot eftersom jag är ledig och hemma. Det finns ju inget roligare än att se hönsen sprätta och springa i gräset.

untitled-3994